DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa


10 thoughts on “DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

  1. says: Free read Antologi Rasa Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa Ika Natassa Ö 2 Read

    DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Ika NatassaAntologi RasaGramedia Pustaka Utama344 pages15 Homophobic pretentious and pompous Antologi Rasa renders the worst

  2. says: DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    Ika Natassa Ö 2 Read DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa I love the cover But not a fan of the content It's a big city self centered girl's life And truth is I don't car

  3. says: DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Hookay this book is really confusing and not because it used three POVNaturally i always love Ika's books and I enjoyed it through ful

  4. says: DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    Free read Antologi Rasa Ika Natassa Ö 2 Read Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa REAL TORMENT i hate every second of it

  5. says: Ika Natassa Ö 2 Read Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa Free read Antologi Rasa

    Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa Ika Natassa Ö 2 Read DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Dear Ika NatassaWhy in the world I give 2 stars?Well kelebihan cerita ini adalah diksinya yang membuat cerita ini terasa per

  6. says: Ika Natassa Ö 2 Read Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    Ika Natassa Ö 2 Read Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa Free read Antologi Rasa Weekend readI liked Divortiare so I did look forward to the release of this book Story wise despite flawed and sometimes self centered characters I find the story to be uite engaging In fact that's the author's best trait; she can always engage the readers in even the most mundane topic and make it feel personal

  7. says: Free read Antologi Rasa Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa Ika Natassa Ö 2 Read

    DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Finally done with this book and I feel so warmMetropop banget tapi buku ini berhasil bikin sudut pandang dari masing masing tokoh terasa nyata Ceritanya asyik walaupun pas baca rasanya dibuat kayak sprint dan susah buat berhenti Perm

  8. says: Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Yooo I only read this because I'm pretty interested in the movie out on Feb 14 I REALLY LOVE BOOK TO FILM ADAPTATIONS And I actually want to watch the movie because of the cast Refal Hady Since the book is free on iJak I just gave it a goI kinda feel like I hate this book but I also love it?? The plot well confuses me a lot The timing jumps

  9. says: Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Ika Natassa Ö 2 Read

    DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa 3 years of waiting is over Antologi Rasa finally released 3 years of expecting from Ika Natassa out of the 2 thumbs up Divortiare Somewhat I could smell this book could be a blast starting from last year while Ika keep tweeting about making a new book In the meanwhile she did also tweeting that she only wrote if not tweeting LoLAnd

  10. says: DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa

    Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika Natassa DOWNLOAD [Antologi Rasa] AUTHOR Ika Natassa Ika Natassa Ö 2 Read I once loved this book so much I read it when I was in high school and you know if i was here that time I would give this book 4 or even 5 stars for this book But people change and I've changed After re reading it again after a few years my feelings and ratings toward this book starts to change tooI decided to re reading this book because it's going to be a movie soon I just forget things that happen on this book So yeah I end up picking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free read Antologi Rasa

Read ↠ Antologi Rasa Ê PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Vorite writers dan Antologi Rasa benar benar mengobati kerinduan untuk membaca tulisan Ika Bahasanya witty alur cerita mengalir lancar dan plot serta pilihan kata yang selalu bikin jleb after jleb after jleb in my heart Kena banget Love is a universal topic and Ika Natassa with her Antologi Rasa has bring it to the next level Ollie penulis pemilik NulisBukucomAntologi Rasa mengobati rasa kangen saya pada lembaran kisah makhluk urban khas Ika yang ceplas ceplos dan menggigit Bersiaplah untuk terombang ambing di dalamnya karena rasa di hati tidak pernah berbohong Sitta Karina novelis dan kontributor lepasAntologi Rasa is a no barrier urban novel Ika Natassa menghadirkan karakter karakter metropolis yang dibalik kesuksesan karir dan finansialnya mengalami krisis emosional yang dramatis tapi tidak cengeng Kerapuhan internal pribadi pribadi kosmopolitan berhasil dilukiskan dengan detil dan seksama Novel ini penting dibaca oleh pria dan wanita karir agar saling mengerti Referensi pop culture serta lokasi cerita yang kuat membuat Antologi Rasa jadi kaya meriah dan menyenangkan A page turner indeed Ve Handojo penulis skenarioBrilliant Membaca novel ini membuat saya teringat masa masa single dulu karena alur ceritanya yang terasa begitu dekat dengan realitas sehari hari Ika berhasil membuat saya tidak bisa berhenti membaca novel ini sebelum tamat Amalia Malik Purtanto sahabat dan first read. 3 years of waiting is over Antologi Rasa finally released 3 years of expecting from Ika Natassa out of the 2 thumbs up Divortiare Somewhat I could smell this book could be a blast starting from last year while Ika keep tweeting about making a new book In the meanwhile she did also tweeting that she only wrote if not tweeting LoLAnd my guess is trueThis book is hell of a book Ika is putting the reader through point of few of each main characters which is something new to me lead me only deep diving into one s character I enjoyed being the swiftful Keara being the dumb Ruly being the dumber Harris even being the womanizer PanjiTwisted plot twisted end becomes surreal yet so clear Because while reading it it was not Keara whose vomiting and lay head to Ruly s chest It was me It was not Harris whose being slapped by Kiara after returned from Toasted Box It was me Too bad Ika didn t describe the f scene between Harris and Keara from Harris es point of view D Oke yang pengen scene ini dibuat 1 chapter khusus make a line behind me PReading Antologi Rasa could really make me jump into the scene Somewhat I could hear the roaring engines out of F1 race I could see ocean of crowds waving to John Mayer even I could even smell the hustle bustle in Pasar Sukowati Perhaps because except John Mayer s concert I did also travel to those places But I also think this because she cleverly put those scenes into wordsWitty languages somewhat make this novel fun to be read Far from boring Very Ika Natassa This novel made my eyebrows raised Made me put sulky sly smile out of my face Made me even laugh hardly Apart from the novel s main character is a bankers just like Ika s two previous novels well to be concluded 2 thumbs is not enough I give 4 instead A must read book for those who love metropop novels Bravo Ika

Review ñ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ö Ika NatassaAntologi Rasa

Read ↠ Antologi Rasa Ê PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Tiga sahabat Satu pertanyaan What if in the person that you love you find a best friend instead of a loverK e a r aWere both just people who worry about the breaths we take not how we breatheHow can we be so different and feel so much alike RulDan malam ini tiga tahun setelah malam yang membuatku jatuh cinta my dear dan aku di sini terbaring menatap bintang bintang di langit pekat Singapura ini aku masih cinta Rul Dan kamu mungkin tidak akan pernah tahuThree years of my wasted life loving youR u l yYang tidak gue ceritakan ke Keara adalah bahwa sampai sekarang gue merasa mungkin satu satunya momen yang bisa mengalahkan senangnya dan leganya gue subuh itu adalah kalau suatu hari nanti gue masuk ke ruangan rumah sakit seperti ini dan Denise sedang menggendong bayi kami yang baru dia lahirkan Yang tidak gue ceritakan ke Keara adalah rasa hangat yang terasa di dada gue waktu suster membangunkan gue subuh itu dan berkata Pak istrinya sudah sadar dan bahwa gue bahkan tidak sedikit pun berniat mengoreksi pernyataan itu Mimpi aja terus RulH a r r i sSenang definisi gue elo tertawa lepas Senang definisi elo Mungkin gue nggak akan pernah tahu Karena setiap gue mencoba melakukan hal hal manis yang gue lakukan dengan perempuan perempuan lain yang sepanjang sejarah tidak pernah gagal membuat mereka klepek klepek ucapan yang harus gue dengar hanya Harris darling udah deh nggak usah sok manis Go. I love the cover But not a fan of the content It s a big city self centered girl s life And truth is I don t care about it

Ika Natassa Ö 2 Read

Read ↠ Antologi Rasa Ê PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Back being the chauvinistic jerk that I loveThats probably as close as I can get to hearing that she loves meKisah kosmopolis ini sesungguhnya mengangkat tema klasik cinta saling silang yang menanti titik temu Dalam bukunya kali ini dengan berani Ika Natassa memerankan setiap tokoh dan bercerita dari sudut pandang mereka masing masing membuat dinamika yang menarik tajam cerdas sekaligus humoris sepanjang cerita Untuk penggemar chicklit atau buku buku bertema metropop karya Ika Natassa ini tidak sepantasnya dilewatkan Dewi Lestari penulisLove this novelDengan banyak karakter dan cerita yang disuguhkan Ika memberikan cerita yang jujur apa adanya dan membumi Novel ini berbeda dengan novel novel sebelumnya tanpa kehilangan signature sang penulis If only every book I read was this good Ninit Yunita penulisSebagai pembaca sok pinter berkali kali saya berusaha menebak alur novel ini Berkali kali juga saya cengar cengir karena twist yang muncul tak terduga mementahkan tebakan itu dan tanpa disadari saya sudah hanyut dalam cerita ini Ikut frustrasi bersama Harris Ikut sedih bareng Keara Ikut jatuh cinta dengan Ruly Novel ini wajib dibaca kalau kamu sudah bosan dibuai novel bertema sejenis dengan cerita yang too good to be true Novel ini akan bikin kamu terharu bahagia sedih sebal dan akhirnya tersadar cinta dan realita itu ya kayak gini Jenny Jusuf penulis bloggerIka Natassa is one of my fa. Dear Ika NatassaWhy in the world I give 2 starsWell kelebihan cerita ini adalah diksinya yang membuat cerita ini terasa personal seolah kita mengenal dekat tokoh tokoh yang ada Sarkasme dan uote yang disertakan cukup bagus dan saya menyukainya Cerita ini juga mengajarkan kita bahwa it s not always good to stereotyping everyone Prejudice lead us to a complicated and unnescessary missunderstandingNamun saya ilfil karena Ika menghabiskan beratus ratus halaman untuk memberi pesan yang sama Oh I m stuck in this unreuited love Oh I know I should get out from this misery but I can t I just can t Oh don t ask me why I do this why I do that cause I m fcking screwed up And I m like What seriously Keempat tokohnya sudah bekerja di perusahaan internasional bagaimana mungkin mereka tidak peka pada perasaan satu sama lain Minimal ada satu atau dua yang bisa membaca situasi dong Dan dua womanizer takluk pada tokoh utama Too much coincidence don t you thinkSaya juga bingung saat membaca sebuah halaman di novel ini yang setengahnya berisi daftar lagu yang dinyanyikan John Mayer di konser Manila I know how much the main character love John Mayer but if I want to download top songs of John Mayer I can Google it darling You don t have to write the whole lists At first I was so interested of John Mayer because the main character praises his songs but then Ika keep repeating about it all over again Cut it out will yaHave I mention about the ending It s the worstI can t sympathize the characters Instead I pity them In a negative way I m annoyed by their stupidity It s boring And the only reason I read this story until the end is because I hate stopping in the middle of something not because this book is worth to readWell Ika s fans might hate me for this I m sorry if my words hurt anybody and yes there s a uote saying If you have nothing nice to say don t say anything But if you truly know me you know that my intention is not to mock the writer Just because I dislike the story doesn t mean I dislike the author too I simply trying to be honestTruly yoursdistressedbutterfly

  • Mass Market Paperback
  • 328
  • Antologi Rasa
  • Ika Natassa
  • Indonesian
  • 08 February 2020
  • null